Nieuws update mei

NIEUWS UPDATE MEI

NIEUWS UPDATE MEI

02/05/2024

Topclays Tennis

Het outdoorseizoen loopt volop.
Intussen zijn onze all weather | topclay tenniscourts (terrein 9 en 10) in gebruik genomen. Hoera! Heb jij ze al getest ? De terreinen moeten nog wel een 2-tal weken worden "ingespeeld" voordat ze ideaal zijn.
Liefst voor én na het spelen op de topclays sproeien , dit kan door de drukknop (bij de netpaal) 5 seconden in te drukken. Het sproeien stopt automatisch. Net zoals de andere tennisterreinen dienen ook de topclays zorgvuldig geveegd te worden na een speelbeurt. Willen jullie er op letten om op ELK terrein waar je hebt gespeeld tot minstens een meter achter de baselijn te vegen ?
We hebben ook nieuwe schoenborstels, deze staan bij het terras. Graag gravel van je schoenen vegen vooraleer je het terras opgaat, zo kunnen we het terras én het clubhuis zo goed mogelijk gravel-vrij houden.
Dankjewel !

Aangezien de komende weken zeer druk zijn , met onder andere heel wat ingeschreven interclubploegen, heel wat lessen voor jeugd en volwassenen, heel wat ladderdeelnames, …

herhalen we graag hieronder nog even een aantal interne regels.

- Outdoor :
Interclub heeft steeds voorrang op lessen en reservaties.
Vermits het grote aantal lessen en interclubontmoetingen op vrijdag vragen we eventueel wel om een aantal lessen tot 19.30u te laten doorgaan. Indien jullie of de tegenpartij er op staan om de interclubontmoeting op vrijdag toch om 19u te laten aanvangen, kan dit uiteraard en zullen de lessen geannuleerd worden.

- Indoor : Bij regen zullen lessen voorrang hebben op reservaties en interclub tot 19.30u. Na 19.30u heeft interclub voorrang op reservaties en mogen er indoor geen lessen meer gegeven worden.

Indien er een interclubleider aanwezig is , vraag dan steeds eerst even na welke terreinen al dan niet mogen gebruikt worden door de leden.
Hou er ook rekening mee dat bij droog weer indoor reservaties eventueel ook nog zouden geannuleerd kunnen worden i.f.v. tennis interclub indien de temperaturen veel te laag zijn.
Check dus steeds je reservatie vooraleer je begint te spelen.

Padel en Tennis: Reserveren en spelen

Op sommige momenten is het druk wat betreft de reservaties. Sommige spelers zijn heel actief en spelen meerdere keren per week , wat we alleen maar kunnen toejuichen. Daardoor lijkt het aantal reservatiebeurten misschien soms wat beperkt.
We willen jullie echter graag nog eens herinneren aan het volgende :

- het is niet toegestaan om te spelen onder een andere naam ! Heb je met andere namen gereserveerd en zijn er toch wijzigingen in de deelnemende spelers , gelieve dit dan steeds TIJDIG aan te passen. Helaas merken we geregeld inbreuken op deze afspraak en zijn er spelers die (bewust) meerdere keren spelen onder een andere naam. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en ook niet correct t.o.v. de andere leden. Laat ook je eigen naam niet door anderen gebruiken. De club zal dit in de toekomst strenger controleren en indien nodig maatregelen nemen.

- wanneer je een terrein hebt gereserveerd en toch niet komt spelen , gelieve dan TIJDIG het terrein terug vrij te geven. Het gebeurt helaas wel eens dat een terrein "op papier" is gereserveerd maar dat de spelers niet komen opdagen. Het terrein blijft dan gewoon leeg liggen. Dat is niet fijn voor spelers die graag wilden komen spelen maar geen terrein konden reserveren omdat alles volzet was. Ook dit zal de club extra controleren.

We vragen dus van alle spelers , zowel tennissers al padellers de nodige sportiviteit , op en naast het veld én bij de reservering. Zo blijft iedereen tevreden en kunnen we met zijn allen genieten van onze mooie sporten.

Save the date - activiteiten zomer

Het belooft een drukke zomer te worden met allerlei activiteiten op de club.
Hierbij alvast heel wat data om in jullie agenda te noteren !
Wil je over een bepaalde activiteit al wat meer info ? Spreek dan gerust iemand aan van team events.
CU this summer op onze events ?


Alle info en inschrijven kan via de pagina evenementen.