Lessen jeugd

PADELLESSEN JEUGD

Aanbod Padellessen jeugd

Lessen september - december

Inschrijven mogelijk vanaf 15 juli

De Molse Padel academy organiseert vanaf de week van 16 september 2024 een lessenreeks padel voor jeugdspelers. Deze lessenreeks (8 weken les) is enkel toegankelijk voor leden van de Mol Tennis en Padel Club.

Lidmaatschap bij de Mol Tennis en Padel Club is verplicht om deze lessenreeks te volgen. Alle info omtrent het lidmaatschap is terug te vinden op www.tennisenpadelvlaanderen.be – Mol Tennis en Padel CLub – Abonnementen. Het lidmaatschap moet eerst in orde zijn alvorens de inschrijving aanvaard kan worden. Voor spelers onder 12 jaar bedraagt het lidmaatschap 1 euro.

Voor wie is deze lessenreeks?
Voor alle jeugdspelers tussen 9 en 18 jaar. Op basis van padel- en eventuele tenniservaring streven we ernaar om homogene groepen te vormen.

Data en uren?
Het trainingsuur gaat door op woensdagnamiddag, zaterdag- en zondagvoormiddag. Maandag, dinsdag en donderdag om 17u is eventueel ook mogelijk.
Indien de voorgestelde uren/dagen niet passen, maar je zou toch heel graag les volgen, stuur dan een mail naar molsepadelacademy@gmail.com. We bekijken dan samen de mogelijkheden.

Week 16 september

Les 1

Week 23 september

Tornooi

Week 30 september

Les 2

Week 7 oktober

Les 3

Week 14 oktober

Les 4

Week 21 oktober

Les 5

Week 28 oktober

Herstvakantie

Week 4 november

Les 6

Week 11 november

Les 7

Week 18 november

Tornooi

Week 25 november

Les 8

Week 2 december

Inhaalweek voor gemiste lessen door mogelijkse afwezigheid trainer/weersomstandigheden

Week 9 december

Inhaalweek voor gemiste lessen door mogelijkse afwezigheid trainer/weersomstandigheden

Week 16 december

Inhaalweek voor gemiste lessen door mogelijkse afwezigheid trainer/weersomstandigheden

Aanbod + kostprijs?

-Lessen worden gegeven door gediplomeerde trainers
-Huur van een racket is mogelijk (gratis)
-Indien je in groep wil, vermeld dan zeker ook met wie je eventueel les wil volgen

Groepje van 4 spelers

= 75 euro pp.

Groepje van 3 spelers

= 100 euro pp.

Groepje van 2 spelers

= 150 euro pp.

privéles

= 280 euro pp.

Inschrijven? Klik HIER


Betalen + lid worden?
Betalen kan door middel van overschrijving op het nummer Molse Padelclub (BE80 0018 7875 2277) met vermelding van padellessen jeugd, naam + voornaam. Gelieve dit rekeningnummer alleen te gebruiken voor lesgelden. Iedereen die wenst deel te nemen aan een lessenreeks moet lid zijn van Mol Tennis en Padelclub. Op deze manier is men verzekerd en kan men eveneens deelnemen aan tornooien. Alle informatie (tarieven en soorten) en de aanvraag van deze lidgelden kan je terugvinden op www.tennisenpadelvlaanderen.be – Moltennisenpadelclub – abonnementen. Voor kinderen die in het jaar van het lidmaatschap 12 jaar worden of jonger zijn, is het lidmaatschap 1 euro. Dit moet ook worden aangevraagd via bovenstaande site voor aanvang van de lessenreeks.

Indien je alleen lessenreeksen en stages wil volgen, kan je via bovenstaande site ook ‘Saldo lidmaatschap’ aanvragen. Je betaalt dan 30 euro om aangesloten te zijn bij Tennis en Padel Vlaanderen (verzekering en mogelijkheid om deel te nemen aan tornooien), maar je kan dan enkel een terrein reserveren om vrij te spelen door jouw saldo op te laden. Na betaling van je factuur, check zeker ook je spammail, wordt het lidmaatschap verwerkt.