Lid worden

LID WORDEN

Hoe moet ik lid worden?

Je abonnement aanvragen of verlengen doe je via de website van Tennis en Padel Vlaanderen of door hier te klikken. Hier kies je het gewenste tarief dat voor jou van toepassing is. Je kan het abonnement meteen online betalen.

De video hiernaast kan je hierbij helpen:

Voordelen?

*Onbeperkt aantal reserveringen
*Deelnemen aan clubactiviteiten en tornooien
*Mogelijkheid om een gastspeler (niet-lid) uit te nodigen mits een toereikend saldo. In dit geval betaalt het lid het tarief van zijn/haar gast en regelt dit achteraf zelf met de gast.

Verschillende abonnementen

Tennis zomer
Voor dit tarief kan je onbeperkt gebruik maken van de buiten tennisterreinen vanaf 1 april tot en met 30 september.Padel
Voor dit tarief kan je onbeperkt gebruik maken van de outdoor padelcourts het hele jaar door. De pleinen zijn niet bespeelbaar bij hevige regenval, sneeuw en vries.
Tennis Winter
Voor dit tarief kan je onbeperkt gebruik maken van de indoor tennisterreinen van 1 oktober (van het jaar dat dit abonnement is afgesloten) tot en met 31 maart (in het volgende kalenderjaar).

Saldo
Als je saldo lid wordt betaal je €30 voor je verzekering en hierna ben je volwaardig lid van de club. Je kan deelnemen aan activiteiten en tornooien spelen. Je betaalt wel per reservatie van een terrein. Je kan zowel tennis indoor en outdoor als padel terreinen reserveren. Leden kunnen met hun saldo ook niet leden uitnodigen.