Trainers | Visie

TRAINERS | VISIE

TRAINERS | VISIE

Mol Tennis en Padel Club staat garant voor een kwalitatief lesaanbod onder leiding van Wim Brion.

Wim Brion is verantwoordelijk voor de Tennis en Padel Academy en is hoofdtrainer tennis. Wim is B trainer en werkt voor de Vlaamse Tennisfederatie als docent en KDT trainer. Tevens is Wim talentscout voor de provincie Limburg en spreker op diverse Vlaamse trainerscongressen. Ook binnen padel heeft Wim de nodige diploma’s op zak. Zo volgde hij reeds verschillende padelopleidingen bij Dante Luchetti en Padel Vlaanderen (instructeur) en is hij ook docent bij Padel Vlaanderen.

De expertise van Wim wordt bijgestaan door een volwassen team van trainers, sparringpartners en conditietrainers met heel wat ervaring op nationaal en regionaal niveau.

Kernwaarden binnen het trainersteam van Mol Tennis en Padel Club zijn kwaliteit, betrokkenheid en beleving. Alle trainers zijn geschoold door de erkende opleidingen vanuit Tennis en Padel Vlaanderen waarbij elke trainer zich richt naar een specifieke doelgroep die aansluit bij zijn of haar trainersdiploma.

De kwalitatieve lesopvolging is dan ook een garantie binnen de club. Er is een aanbod naar zowel kinderen, jongeren als volwassenen en dit op recreatief als competitief niveau. De verschillende lessenreeksen krijgen vorm en inhoud door onderbouwde en vooraf uitgeschreven lesplanningen en -voorbereidingen. Aansluitend zijn er diverse kampen, stages en clinics doorheen het jaar en hebben spelers de mogelijkheid om ook doorheen vakantieperiodes op niveau te blijven doortrainen.

Binnen de Kempische en Limburgse tennis- en padelclubs staat Mol Tennis en Padel Club, naast zijn kwalitatieve begeleiding van spelers, gekend als een gezinsclub voor jong en oud. Doorheen het jaar heerst er een uitmuntende en familiale sfeer die de tornooien, interclubontmoetingen, kampen en events een optimale beleving geven.

De kwalitatieve werking wordt jaarlijks beloond met de nodige labels vanuit Tennis en Padel Vlaanderen.

Daarnaast is de club een unicum op vlak van tennis- en padelbeleving in de Limburgse en Kempische regio. Molse Tennis en Padel Club zet intensief in op het organiseren van meerdere maandelijkse events, al dan niet met een culinaire omkadering. Dergelijke activiteiten maken dat er binnen de club een sterke sociale samenhang aanwezig is waarbij gemoedelijkheid en plezier op de voorgrond staan.

Met verschillende jaarlijkse (internationale) tornooien en interclubperiodes is ook het intern competitieaanbod alvast sterk uitgebouwd.

Wim Brion | Verantwoordelijke Academy

Wim Brion

Verantwoordelijke Academy
Hoofdtrainer tennis

molsetennisacademy@gmail.com

Tel. 0475 87 70 13