50 jaar Mol Tennis en Padel Club

50 jaar Mol Tennis en Padel Club

50 jaar Mol Tennis en Padel Club | Wedstijd nieuw logo

12/08/2024

In 2025 bestaat onze club maar liefst 50 jaar !!
Dat moet uiteraard gevierd worden. Niet 1 keer , maar een heel jaar vol met leuke belevenissen en activiteiten op onze club ! We willen hier onze leden graag zo veel mogelijk bij betrekken.
We zijn met het team events volop aan het brainstormen over mogelijke events en activiteiten. Ook jouw idee is welkom ! Heb jij iets leuks in gedachte , heb je tips, wil je meewerken aan bepaalde activiteiten, ...laat het ons dan zeker weten :
events@moltennisenpadelclub.beof spreek Karin of Debby er over aan.

50JaarMTPC

Ontwerp wedstrijd nieuw logo

Als 1 club willen we volgend jaar ook graag uitpakken met een nieuw logo waarin zowel onze tennis als padel sport herkenbaar zijn.
Ben / ken jij iemand die creatief is met beeld? Wil jij meedenken of meewerken aan een nieuw logo? Graag! Er is geen minimum of maximum leeftijd voor de ontwerper van ons nieuwe logo, evenmin moet je een professioneel grafisch designer zijn, (jong) aanstormend talent mag ook zijn / haar kans wagen.

Inzendingen zijn welkom via email aan events@moltennisenpadelclub.be.

Let op , de deadline om je inzending in te sturen is 1 oktober 2024.
Oh ja , voor de winnaar van de ontwerpwedstrijd voorzien we een all-in jaarabonnement voor 2025 (tennis én padel dus) en een goedgevulde goodiebag t.w.v. 250€

Wedstrijd logo